Meld je nu aan en word ook gevonden!

Hondenopvang (oppas) in Bussum

Royal animal Service

Wat kan ik voor je doen?

Welkom bij Royal Animal Service, hondenuitlaatservice voor 't Gooi
Ik ben Jessica, ik ben geboren en getogen in 't Gooi, 42 jaar en ik ben in 2009 gestart met hondenuitlaatservice Royal Animal Service. Ik ben eigenaar van een Berner Sennen en heb twee geweldige kinderen(13 & 11j.), die ook gek zijn op honden en katten. Ze vinden het heel leuk om, als ze vrij hebben van school, mee te wandelen op de hei of in het bos.
Kwaliteit
Royal Animal Service is aangesloten bij HUS-Nederland, de landelijke organisatie die met het Ministerie van Economische Zaken, Landbouw en Innovatie een werkgroep vormt inzake certificering, dit geeft een keurmerk en een garantie voor kwaliteit, zekerheid en veiligheid. In december 2010 werd een nieuwe bus aangeschaft, voorzien van dakventilatie en een luchtrooster in de bodem. De ingebouwde hokken zorgen ervoor, dat de honden apart vervoerd worden. Er gaan nooit meer dan 10 honden mee per shift.
Verzorging
Behalve het uitlaten van honden verzorg ik ook katten, knaagdieren en vogels bij u thuis en neem zo uw zorgen omtrent uw huisdier uit handen en maak het leven van uw huisdier zo gemakkelijk mogelijk. Ons werkgebied bestaat uit Naarden, Bussum, Laren en Blaricum.
Vakantie opvang/oppas
Mocht u met vakantie gaan, dan bestaat er de mogelijkheid om ons op uw hond te laten passen. Wij wonen aan de heide, dus uw hond kan zich lekker uitleven. Er zijn wel twee voorwaarden; de hond moet los kunnen lopen en gewend zijn aan een poes.

E-mail sturen
Beoordelen
toevoegen aan favorieten

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

Jessica uit Bussum

Is al 1,5 jaar handig

Tel: 0634663232

Andere advertenties
 
© Handigemensen.nl 2014 - Voorwaarden & privacybeleid