Meld je nu aan en word ook gevonden!

Bijles Wiskunde in Eindhoven

  • waardering:
  • vergoeding: n.o.t.k.
  • bekeken: 150

Leren studeren, bijlessen, €20 per les

Wat kan ik voor je doen?

Op je eigen niveau (VWO, Havo, VMBO, Mavo) top bijles of huiswerkbegeleiding (€20 per les van 40 minuten) in Wiskunde, Rekenen, of Natuurkunde. Economie is ook mogelijk. Sommige leerlingen volgen Tweetalig onderwijs (TTO). Bij mij is het ook mogelijk om de lessen in het Engels te ontvangen.
Ook erg nuttig en zelfs leuk: examentraining! Natuurlijk geldt dat ook voor tentamen, toets of proefwerk.
Goed voorbereid zijn op je herexamen of een proefwerk? Ook dat kan met enkele bloklessen van mij.
Kun je normaalgesproken redelijk mee met wiskunde, maar ligt een bepaald onderwerp jou niet zo, of heb je er minder aan gewerkt? Kansrekenen, Statistiek? Soms heb je op het gebied van wiskunde, statistiek, hulp nodig om te voldoen aan de ingangseisen voor de universiteit. Dan kan een crash course wellicht uitkomst bieden! Je dient dan wel rekening te houden met een 'blokje' van twee of drie leseenheden achter elkaar. Hoeveel kun jij aan?

Je kunt bijvoorbeeld ook leren hoe je het best een opgave 'aanvalt' (strategie), hoe je je voorbereidt op een proefwerk, tentamen of examen, hoe je kunt kiezen welke opgaven je op een proefwerk maakt, hoe je een proefwerk begint (taktiek).

Ik kan je op weg helpen. Niet door je opgaves te maken, maar ik laat je zelf nadenken: welke dingen weet je al, en wat mis je nog. En je gaat op zoek naar de nieuwe stukjes die uitgelegd worden in je boek. Daarna lukt het jou ook om de opgaves te maken. Soms is het al voldoende om een paar tips te geven. En daarmee krijg je meer plezier in het leren, en zal het ook wat gemakkelijker gaan. Je zult meer zelfvertrouwen opbouwen en daardoor word je meer zeker van jezelf. Je leert hoe je een opgave kunt aanpakken, en je leert wat er van jou verwacht wordt.

Stuur een mailtje naar FrankvanderSteur@yahoo.com en vermeld je gegevens; eventueel met je telefoonnummer erbij. Ik bel je dan zo spoedig mogelijk voor verdere toelichting of om een afspraak te maken. Bijles is leuk en nuttig!

E-mail sturen
Beoordelen
toevoegen aan favorieten

 

Reviews

Er zijn nog geen reviews.

 
© Handigemensen.nl 2014 - Voorwaarden & privacybeleid